I’m a journalist for the local newspaper. I enjoy my job and the whole team there is just wonderful.

Uğur Keskin ©

About

(Tab Widget 1)


(Tab Widget 3)

GSM: +905380368652

MAİL: info@transformicefirarda.com

(Tab Widget 2)

20 Nisan 1999 tarihinde Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdum. 16 yaşında Bilişim Teknolojileri bölümünü tercih etmiş öğrenciyim. Daha önce bir çok proje açtım, ( teknokeskin.com , takipzamani.com , transformicefirarda.com , twittertakipcisiteler.com vb. ). Web işleriyle uğraşan biriyim, amatör olarak web tasarımlar yapıyorum.

(Tab Widget 4)









Resume

Employment

Education

Portfolio

Yuvarlak ve Dokunmatik Mouse: Flow

Alman yazılımcılar bugüne kadar gördüğünüz mouse anlayışının biraz dışına çıktı. Görünüşte bir çay altlığına benzeyen Flow isimli cihaz, içinde bir çok özelliği barındırıyor. Yazılım geliştiricilerinin yaptığı açıklamaya göre Flow, kullanıcıya hassasiyet konusunda yüksek bir performans sağlıyor. 15 mm yüksekliğindeki Flow’un dış cephesi alüminyum ile kaplanmış. 

Bluetooth bağlantısı ile çalışan cihazın 30’dan fazla uygulamayı destekleyeceği söyleniyor. Flow açık kaynaklı olmasından dolayı kolayca geliştirilebilecek ve yeni uygulamalara uyarlanabilecek. Cihaz yuvarlağı sağa çevirmeniz durumunda yaklaştırıyor, sola çevirmeniz durumunda uzaklaşıyor. Cihazın üzerinden elinizi hızlıca geçirerek sayfa geçişlerini de kolayca yapabiliyorsunuz.



Bildiğiniz bakkal piliyle çalışan Flow bu gücü yaklaşık 1 hafta boyunca kullanabiliyor. Eğer bu cihaza sahip olmak istiyorsanız Indiegogo üzerinden 99$’lık bir alışveriş yapmanız gerekiyor. Yazılımcılar geliştirdikleri bu ürün için 50 bin dolarlık bir destek bekliyor. Proje beğenilmiş olacak ki adamlar 3 gün içerisinde 51.882$ toplamayı başarabildi. Bu ürünle oyun nasıl oynanacak o da ayrı bir merak konusu.
 

Popular Post

Comments

Videos

Formulir Kontak

♖Your Name :
✎Your Email *required
✉Your Message *required