I’m a journalist for the local newspaper. I enjoy my job and the whole team there is just wonderful.

Uğur Keskin ©

About

(Tab Widget 1)


(Tab Widget 3)

GSM: +905380368652

MAİL: info@transformicefirarda.com

(Tab Widget 2)

20 Nisan 1999 tarihinde Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdum. 16 yaşında Bilişim Teknolojileri bölümünü tercih etmiş öğrenciyim. Daha önce bir çok proje açtım, ( teknokeskin.com , takipzamani.com , transformicefirarda.com , twittertakipcisiteler.com vb. ). Web işleriyle uğraşan biriyim, amatör olarak web tasarımlar yapıyorum.

(Tab Widget 4)









Resume

Employment

Education

Portfolio

Kendi Bilgisayarınızı Yapın Kodlamayı Öğrenin : Kano


Öncelikle nedir ondan bahsedelim her kullanıcının kendi bilgisayarını kendi yapması ve kodlamayı öğrenmesini hedefleyen bir projedir.
Kampanyadaki 100 bin dolar fon hedefini fazlasıyla üstüne çıkan Kano geçtiğimiz dönem 18 bin önsipariş ile dikkat çekmeyi başarmıştı bunun ardından bilgisayar kitini 150 dolardan ücretsiz sevkiyat ile beraber piyasaya sundu.
Her ne kadar 6-14 yaş arasını hedefleselerde bence her yaştan ilgi çekiyor küçükken oynadığımız legolar gibi kendi bilgisayarımızı yapıyoruz eğlenceli olmalı.
Kano’nun bilgisayar kitinde Raspberry Pi Model B, Bluetooth kalvye, kendin yap mikrofon, kılıf, baskı ve yapıştırıcılar, WiFi gücü, 8 GB’lık bir SD kart bulunuyor.Daha sonra klavuz yardımıyla kendi bilgisayarınızı yapabiliyosunuz ekran olarak ise televizyonunuzu kullanabilirsiniz.
Kanonun bir diğer ilgi çeken özelliği ise kodlamayı öğretiyor olması nokianın yaratıcılarından Snake,Atari onun dışında Minecraft gibi oyunları kendiniz yapmayı öğreniyorsunuz önümüzdeki dönemlerde ise kullanıcıların kendi uygulamalarını paylaşabileceği bir market oluşturulması planlanıyor.
Bence süper bir girişim hem kendimiz yapmamız harika hemde kodlamayı öğretmesi çok güzel.

Popular Post

Comments

Videos

Formulir Kontak

♖Your Name :
✎Your Email *required
✉Your Message *required