I’m a journalist for the local newspaper. I enjoy my job and the whole team there is just wonderful.

Uğur Keskin ©

About

(Tab Widget 1)


(Tab Widget 3)

GSM: +905380368652

MAİL: info@transformicefirarda.com

(Tab Widget 2)

20 Nisan 1999 tarihinde Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdum. 16 yaşında Bilişim Teknolojileri bölümünü tercih etmiş öğrenciyim. Daha önce bir çok proje açtım, ( teknokeskin.com , takipzamani.com , transformicefirarda.com , twittertakipcisiteler.com vb. ). Web işleriyle uğraşan biriyim, amatör olarak web tasarımlar yapıyorum.

(Tab Widget 4)









Resume

Employment

Education

Portfolio

KAHVALTILIK SOS


Merhabalar arkadaşlar...Biraz gec kalmıs olabilirim tamam kabul ediyorum ama kıs hazırlıgı olarak bu tarifi not edin lutfen...Tarif yabancı aslında Turkçeye cevirip yaptım iyiki denemişim cok begendik...
Sabah kahvaltıda yemekten baska makarnaya pizzaya kullandım cok yakıstı...Artık hazır gıdalarda iyice uzaklastık tabi..Eskidende cok haz etmezdim kendim yapmak isterdim zamanım olmazdı...Şimdi zaman yaratmaya ugrasıyorum ama yinede bu sene coook sey yaptım demiştim size... Hemen tarife gecelim...Afiyet olsun...

Malzemeler:
*1,5 kg Yuvarlak domates
*2 tane buyuk dolmalık kırmızı biber
*1 tane acı kırmızı chili biberi
*1 buyuk sogan
*4 diş sarımsak
*1 dal taze biberiye-yada bir kasık kuru biberiye
sosu için;
*yarım bardak domates sosu
*2 kasık zeytinyagı
*1 yemek kasıgı şeker
*1 tatlı kasıgı kalın tuz
*karabiber

Yapılışı:
1-Domatesler ve biberleri gelişigüzel dograyın ve fırın tepsisine yaglı kagıt koyup dizin...
2-Üzerine soganları sarımsakları ve biberiyeyi de dograyın...
3-Sos malzemelerini karıstırın ve dogranmıs sebzelerin uzerinde gezdirerek dokun..
4- 160 derecelik fırında 2 saat pişirin nerdeyse suyunu cekecek gibi olacak...
5-Sıcakken robottan gecirip steril haldeki kavanozlara doldurun...Ters cevirip bir gun sonra kaldırın...

Popular Post

Comments

Videos

Formulir Kontak

♖Your Name :
✎Your Email *required
✉Your Message *required