I’m a journalist for the local newspaper. I enjoy my job and the whole team there is just wonderful.

Uğur Keskin ©

About

(Tab Widget 1)


(Tab Widget 3)

GSM: +905380368652

MAİL: info@transformicefirarda.com

(Tab Widget 2)

20 Nisan 1999 tarihinde Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdum. 16 yaşında Bilişim Teknolojileri bölümünü tercih etmiş öğrenciyim. Daha önce bir çok proje açtım, ( teknokeskin.com , takipzamani.com , transformicefirarda.com , twittertakipcisiteler.com vb. ). Web işleriyle uğraşan biriyim, amatör olarak web tasarımlar yapıyorum.

(Tab Widget 4)









Resume

Employment

Education

Portfolio

Trabzonspor 3 - 2 Çaykur Rizespor | İY1-1 | 15.12.14

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasının kapanış karşılaşmasında Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndaki karşılaşmanın hakemi ise Mustafa Kamil Abitoğlu.

 
TRABZONSPOR: Fatih, Bosingwa, Belkalem, Mejdani, Constant, Mehmet Ekici, Fatih Atik, Sefa, Özer, Yusuf, Cardozo.
ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Viera, Koray, Kweuke, Eren, Holosko, Sylvestre, Giray, Ümit, Deniz, Kıvanç.

YİNE DURAN TOP YİNE GOL
Trabzonspor artık alıştığı duran top gollerine bir yenisini daha ekledi. 11. dakikada Mehmet Ekici'nin sağ kanattan kullandığı korner atışında Belkalem kafayla topu altı pasa indirdi. Burada Mejdani bir kez daha kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

MAÇ ÖNCESİ...
Oynadığı 12 karşılaşmada 4 galibiyet alıp 6 kez eşitliği bozamayan bordo mavililer, 2 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda 2o gol bulan Trabzonspor kendi kalesindeki 17 gole ise engel olamadı. Trabzonspor seyircisi önünde ise namağlup ünvanını koruyor. Evindeki 6 maçta 3 kez galibiyet sevinci yaşayan bordo mavililer 3 karşılaşmada ise berabere kaldı.
Ersun Yanal ile bir çıkış ivmesi yakalayan 'Fırtına', geçtiğimiz hafta ligde Beşiktaş'a 3-0, Avrupa Ligi'nde ise Varşova'ya 2-0 mağlup olarak bu çıkışı tersine döndürmüştü.

Çaykur Rizespor ise Süper Lig'in 12 haftası sonunda en kötü performans gösteren takımlarından biri. Mehmet Özdilek ile istenilen başarıyı yakalayamayan Rizespor hafta içinde Hikmet Karaman ile anlaşmıştı. Trabzonspor deplasmanı tecrübeli hocanın ilk maçı olacak.
Çaykur Rizespor 12 maçta 2 galibiyet alabilirken 4 maçta berabere kaldı ve 6 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Son 4 maçını kaybeden yeşil mavili ekip 10 gol bulurken kendi kalesindeki 19 gole de engel olamadı.

Popular Post

Comments

Videos

Formulir Kontak

♖Your Name :
✎Your Email *required
✉Your Message *required