I’m a journalist for the local newspaper. I enjoy my job and the whole team there is just wonderful.

Uğur Keskin ©

About

(Tab Widget 1)


(Tab Widget 3)

GSM: +905380368652

MAİL: info@transformicefirarda.com

(Tab Widget 2)

20 Nisan 1999 tarihinde Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdum. 16 yaşında Bilişim Teknolojileri bölümünü tercih etmiş öğrenciyim. Daha önce bir çok proje açtım, ( teknokeskin.com , takipzamani.com , transformicefirarda.com , twittertakipcisiteler.com vb. ). Web işleriyle uğraşan biriyim, amatör olarak web tasarımlar yapıyorum.

(Tab Widget 4)









Resume

Employment

Education

Portfolio

İnternet Kafe Süresini Sınırsız Yapmak (Anlatım)

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle çoğu kişinin para veripte saatlerce oturduğu internet kafelerde nasıl sınırsız oturabileceğini anlatacağız kısacası ana makine ile bağlantıyı kapatacağız bu sayede süremizi kontrol edemiyektir. Bu işlem için 2 yöntem mevcuttur. 2 yöntemde denenmiştir ve sorunsuz çalışıyordur istedğinizi uygulayabilirsiniz. İşlemleri doğru bir şekilde yapabilmek için yazının tamamını eksiksiz bir şekilde uygulamanız gerekmektedir. Takıldığınız yerleri veya çalışıp çalışmadığını yorum yaparak bize bildirebilirsiniz.

1. Yöntem (Ana makina ile erişimi kesmek) : 


Normal bir bilgisayarda görev yöneticisinden server.exe yi kapatarak bağlantıyı kesebilirsiniz fakat internet kafelerin %90 ında görev yöneticisi engellenmiştir. Bizde başka bir şekilde görev yöneticisine giriş yapacağız. Şu işlemi uygulayınız ; "Başlat Menüsü -> Çalıştır -> cmd.exe" yazıyoruz ve çalıştır butonuna basıyoruz. Karşımıza siyah bir ekran gelecektir. Bu gelen ekrana "tasklist.exe" yazıp enter tuşuna basıyoruz ve karşımıza bilgisayarda şuanda çalışmakta olan bütün programların listesini çıkarıyor. Buradan internet kafe programını seçiyoruz (zaten kendisini belli edecektir). Örneğin cafeplus.exe olsun bizim uygulamamız. 2. sırada PID  numarası (1-4 basamaklı bir sayı) bulunmaktadır. Tekrar yazmaya başlıyoruz bu seferki komutumuz ise internet kafe programını kapatmak için "tskill (PID Numarası)" şeklinde yazıyoruz ama parantezleri yazmıyoruz sadece numarayı yazıyor yani örnek vermek gerekirse şu şekilde olacaktır ; "tskill 2693".



2. Yöntem (Bilgisayarın güvenliğini kapatmak) :


Bu yöntem ise birinci yöntemden biraz farklı bir işleyiş şekline sahip fakat yapımı daha kolay. Hemen güvenliği kapatmak için işlemlere başlayalım. Yukarıdaki şekilde çalıştır menüsüne girmemiz gerekiyor. "Başlat Menüsü -> Çalıştır -> regedit" yazıyoruz ve çalıştır butonuna tıklıyoruz. Sol taraftaki menüden sırasıyla bu bölümlere girmemiz gerekiyor. "HKEY_CURRENT_USER> Appevents > Software > Classes > Microsoft > Windows > Current Version > Internet Settings > Policies > System" yolunu devre dışı bırakıyoruz ve "Taskmanager" üzerinde sağ tıklıyoruz ve değer kısmını "0" olarak ayarlıyoruz ve kaydediyoruz. Son olarak Görev Yöneticisini açıyoruz (Ctrl + Alt + Delete) Internet Cafe's Time yazan işlemi deaktif yapıyoruz (aktifliğini iptal ediyoruz).

Popular Post

Comments

Videos

Formulir Kontak

♖Your Name :
✎Your Email *required
✉Your Message *required