I’m a journalist for the local newspaper. I enjoy my job and the whole team there is just wonderful.

Uğur Keskin ©

About

(Tab Widget 1)


(Tab Widget 3)

GSM: +905380368652

MAİL: info@transformicefirarda.com

(Tab Widget 2)

20 Nisan 1999 tarihinde Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdum. 16 yaşında Bilişim Teknolojileri bölümünü tercih etmiş öğrenciyim. Daha önce bir çok proje açtım, ( teknokeskin.com , takipzamani.com , transformicefirarda.com , twittertakipcisiteler.com vb. ). Web işleriyle uğraşan biriyim, amatör olarak web tasarımlar yapıyorum.

(Tab Widget 4)









Resume

Employment

Education

Portfolio

Süper Kamerasıyla Ön Plana Çıkan Akıllı Telefon: Doov Nike V1



Oppo N3, kamerası sayesinde kendisini rakiplerinden ayrı bir yere koymayı başarmıştı. Fakat Çin’den gelen yeni bir akıllı telefonOppo N3’e kendi kategorisinde ciddi bir rakip olabilir.
 
1,5GHz dört çekirdekli MediaTek MT6732 çipseti olan bu akıllı telefonda, 2 GB RAM720p 5 inç ekran2480mAhgibi orta segmente has teknik özellikler mevcut. (RAM’in 2 GB olması iyi olmuş, 1 GB de yapabilirlerdi) Özellikler böyle de, iş kameraya gelince durum biraz farklılaşıyor.
 
Sony’nin ürettiği 14 megapiksel çözünürlüklü sensörle donatılan ve optik görüntü sabitleme teknolojisiyle mükemmele yakın fotoğraflar çekilmesini sağlayan arka kamerasıyla Doov Nike V1, “olay kameraysa aha ben buradayım” diyor.


 
Oppo’nun N1 ve N3 modellerinden sonra döner başlıklı bir kamerayla karşımıza çıkan cihaz, 325 dolarfiyatıyla satışa sunulacak. (burada satışa sunulmaz tabi, Tayland, Vietnam falan dururken Türkiye’yi düşünürler mi hiç)

Popular Post

Comments

Videos

Formulir Kontak

♖Your Name :
✎Your Email *required
✉Your Message *required