I’m a journalist for the local newspaper. I enjoy my job and the whole team there is just wonderful.

Uğur Keskin ©

About

(Tab Widget 1)


(Tab Widget 3)

GSM: +905380368652

MAİL: info@transformicefirarda.com

(Tab Widget 2)

20 Nisan 1999 tarihinde Rize'nin Çayeli ilçesinde doğdum. 16 yaşında Bilişim Teknolojileri bölümünü tercih etmiş öğrenciyim. Daha önce bir çok proje açtım, ( teknokeskin.com , takipzamani.com , transformicefirarda.com , twittertakipcisiteler.com vb. ). Web işleriyle uğraşan biriyim, amatör olarak web tasarımlar yapıyorum.

(Tab Widget 4)









Resume

Employment

Education

Portfolio

IC BAKLALI ZEYTINYAĞLİ ENGINAR


Merhaba arkadaşlar nihayet havalar ısınmaya başladı...Ben postu yazmaya başladığımda ayin 24 uydu yani bizim 8. Ayimiz  doldu.İlk Çocuk bayramimizi da yaşadık bu arada vakit bulup pc başına oturamadim...Çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu geçireceği nice bayramlar olur umarım....Evet havalar kendini buldu bizde öyle tabi...Neselendik keyiflendik güneşi görünce...Tarif görüldüğü üzere enginar bey...
Senede hiç olmazsa bir kere yenmesi gerek belki biliyorsunuz...Tam mevsimindeyiz kacirmayin derim...Hele de yine mevsiminde olduğumuz taze iç baklayla...A ve B vitamini içeren ve karacigerimizi  tertemiz yapan bu bitki çok ilginçtir ama papatyagillerden...
Denemelisiniz mutlaka tadıda böyle çok güzel oluyor...

Malzemeler
*4 enginar
*yarım kilo taze iç bakla
*2 soğan 
*dereotu zeytinyağı tuz ve çok az şeker

Yapılışı:
  1. İlk is baklalari soymak kalın kabuğu çıkarırsanız daha lezzetli olur.Soğanı yemeklik dograyip zeytinyaginda kavuruyoruz.
  2. Baklayı ekleyip biraz daha kavuruyoruz tuzunu ekleyip enginarlari ters olarak üzerine diziyoruz..
  3. Üzerini çok geçmeyecek kadar su ve bir tutam sekeri ekleyip kısık ateşte pişirin.15 Sonra enginarlari ters cevirin 15 Dk daha pisirin..
  4. Ateşten alınca dereotunu dograyin...servis yaparken enginarlari baklayla doldurun....afiyetle yiyin...

Popular Post

Comments

Videos

Formulir Kontak

♖Your Name :
✎Your Email *required
✉Your Message *required